1. BROCCOLI COPT

Într-o tavă tapetată cu ulei, așezăm bucățelele de broccoli. Condimentăm după bunul plac și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute.

2. VARZĂ CHINEZEASCĂ COAPTĂ ÎN SOS CONDIMENTAT

Pe o tavă tapetată cu ulei, așezăm varza tăiată bucăți mari. Într-un bol separat, amestecăm 1 lingură ulei de măsline cu 1 lingură ulei de susan, sos de soia, un cățel de usturoi și semințe de susan. Turnăm sosul obținut în tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 10 minute.

3. VARZĂ DE BRUXELLES COAPTĂ CU CAȘCAVAL

Într-un bol, amestecăm o lingură de unt cu 100 ml de lapte. Adăugăm 1 ou, cașcaval dat prin răzătoare, sare, piper și amestecăm bine. Așezăm varza fiartă pe o tavă de copt. Pe deasupra, turnăm sosul obținut și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 45 de minute.

4. CIUPERCI PRĂJITE ÎN STIL FRANȚUZESC

Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ciupercile tăiate mărunt. Adăugăm usturoi, 100 ml de vin alb și gătim, pe foc mic, până la omogenizre.

5. ROȘII CHERRY COAPTE CU USTUROI

Într-un bol, amestecăm roșiile cherry tăiate jumătați cu o lingură ulei de măsline, un cățel de usturoi, sare, piper. Turnăm compoziția într-o tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute.

6. CONOPIDĂ PRĂJITĂ CU SOS DE BRÂNZĂ

Într-o bol, așezăm conopida ruptă bucățele. O stropim cu suc de lămâie, pe urmă o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. Într-un bol separat, amestecăm smântâna cu brânză, sare și piper. Punem sosul la frigider pentru 30 de minute.

7. BLINII DIN LEGUME

Pentru început, dăm o gulie și un morcov prin răzătoare. Ceapa o tăiem mărunt. Într-un bol, amestecăm ingredientele menționate anterior, pe urmă adăugăm un ou, o lingură de făină, sare și piper. Amestecăm bine, pe urmă formăm chiftelele pe care le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.

8. GUSTARE DIN ZUCCHINI

Într-un bol, amestecăm cașcaval dat prin răzătoare cu ierburi aromate. Pe o tavă tapetată cu ulei, așezăm felii de zucchini. Pe deasupra, turnăm cașcavalul pregătit anterior și coacem la temperatura de 200 de grade, până se rumenesc frumos.